MUSTAFA ALPER AVCI'DAN AÇIKLAMA

MUSTAFA ALPER AVCI

AVCI ``Alınan sonuçların ardından Bandırmaspor'un yeni bir heyecana sahip olması gerektiğini düşündüğümüz için Bandırmaspor'da ki görevimizden istifa ediyoruz. ''





...Mustafa Alper AVCI ``Alınan sonuçların ardından Bandırmaspor'un yeni
bir heyecana sahip olması gerektiğini düşündüğümüz için Bandırmaspor'da ki görevimizden istifa ediyoruz. ''


Doğan Haber Ajansı ve Haberler.com sitesinde adım kullanılarak çıkan ``Bandırmaspor'da Deprem'' başlıklı yazı tamamen gerçek dışı olayları yansıtmaktadır. Değişen pirim sistemi ve kadro dışı bırakılan Sinan Yitmez'in affedilmesini istediği bu istediğinin olumsuz karşılığı için istifa etti. haberi tamamen asılsızdır.

Başkanımız Mehmet KILKIŞLI ile aramızda böyle bir konuşma gerçekleşmemiştir.


Son oynanan Nazilli Bld.spor maçında alınan sonuç sonrası puan cetvelindeki yerimiz ile Bandırmaspor'un hedefleri ile ölçüşmediğini düşünüyoruz. Bandırmaspor'un bunan sonraki karşılaşmalarında yeni bir heyecana sahip olması ve daha üst sıraları çıkabilmesi için kan değişikliğinin olması gerektiğini düşünüyoruz. Bu doğrultuda tüm teknik heyet olarak Bandırmaspor'da ki görevimizden istifa etmek kararı aldık.

Bandırmaspor Yönetim Kuruluna sunduğumuz istifa kararının ardından Bandırmaspor'da ki görevimizden de ayrıldık. Bandırmaspor bundan sonraki karşılaşmaların da başarılar dileriz. Bandırmaspor'un bu sene hak ettiği bir üst lige çıkacağına inanıyor, yeni gelecek teknik heyete de başarılar diliyoruz.







banban
6.03.2013 18:41:38
alper hoca delikanlı gibi doğruları açıklamış.Hala başkanımıza ve yönetimimize laf söyleyenlerin niyetinden şüphe duymak lazım.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli